Így jutottunk el a csillámos popsitól az állatkínzóig, ez év második negyedében

Visszatekintettem az elmúlt évre és bizony sok-sok élvezetes, lélekemelő, vagy éppen elgondolkodtató bejegyzést találtam. Íme, egy kis színes összeállítás a második negyedévből.

Áprilisban már azt rebesgették, hogy a flitteres és csillámos popsi lesz a nyár nagy slágere. Aztán visszaemlékeztünk Winnetou-ra és börtönviselt szerzőjére, majd azt nézhettük végig, ahogyan egy holló elképesztő dolgot tesz.

Belestünk egy széncinege család fészkébe is, ahol végignézhettük hogyan kel ki a tízedik madárfióka. A hónap közepén meghökkenve vettük észre, hogy a gyönyörű fitnesz blogger már egy éve nem borotválkozik.

A hónap vége felé pedig egy skizofrén lány saját hallucinációiról készült rajzait lapozgathattuk.

Elérkezett a május és vele együtt Liptai Klaudia smink nélkül, miközben – mint a mesében – Japánban kivirágoztak a cseresznyefák. Ezalatt Georgában bámulatba ejtő módon, lefotóztak egy lelket, ahogy a mennybe száll.

Sokak szerint a fotón látható, ahogy a két elhunyt lelke a mennybe száll Forrás: Anisa Gannon

Ebben a hónapban kiderült az is, melyik a világ legundorítóbb színe és végül az is, miért lassítanak még a mindig száguldozó autók is egy bizonyos zebra előtt.

Júniusban feltettük az a kérdést, hogy mi igaz abból, hogy a mértékletes alkoholfogyasztás egészséges? Természetesen, a válasz sem maradt el. Megtudhattuk azt is, hogy hogyan néz ki, aki intelligens, és ha már azok vagyunk, mikor és hogyan mondjunk nemet munkahelyünkön. Aztán nosztalgiáztunk egy kicsit és rájöttünk, nem is volt olyan rossz a gyerekkorunk. A nyár első hónapjában meseszépen rajzottak a világító szentjánosbogarak és végre először börtönbe zártak egy állatkínzót.

Folyt. köv.

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/46135/pics/lead_800x600.png
alkoholfogyasztás,csillám,fióka,holló,intelligencia,lélek,modell,skizofrén,szentjánosbogár rajzás,Winnetou,zebra
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?