Az albínóktól a 70 éves bombanőig ennyi minden érdekelt minket a harmadik negyedévben

Visszatekintettem az elmúlt évre és bizony sok-sok élvezetes, lélekemelő, vagy éppen elgondolkodtató bejegyzést találtam. Íme, egy kis színes összeállítás a harmadik negyedévből.

A nyár forró derekán, júliusban hűsítő fotókat nézegettünk a hipnotikus szépségű albínókról, és elrettentő előtte-utána képeket drogosokról. Elhunyt a világ leghíresebb éneklő szabója, aki történetesen magyar volt és még Frank Sinatra-val is együtt énekelt.

Aztán nézhettünk egy nagyot, mert egy fiú elvette feleségül 55 évvel idősebb szerelmét. A család először egy kicsit ki volt bukva - mondjuk megértem, miért.

Kisvártatva előkerült az első film a világháborús szexrabszolgákról. A hónap vége felé pedig kiderült, hogy Szentgyörgyi Albert már akkor megmondta, mi az oktatás hibája és az is napvilágot látott, hogy nem iható a magyar csapvíz.

Augusztus elején okosabbak lettünk, mert megtanultuk, honnan lehet megtudni, hogy milyen messze tombol tőlünk a vihar? Megszületett az idei ország tortája és ötleteket kaptunk arra, hogy mi az, ami feldobja még a legkisebb helyiséget is. Furcsa szokásokat ismerhettünk meg a középkori Angliából, mint például azt, hogy:

Angliában 1500 körül a legtöbb esküvőt júniusban kötötték, mivel a hagyomány szerint az évi fürdést májusban végezték el és júniusban még elég jó szagúak voltak”.

De itt még nem ért véget a nyár utolsó hónapja. Láthattunk megdöbbentő összehasonlítást Dél- és Észak-Koreáról. Megismertük azokat a képeket, amelyektől a külföldiek fülig szerelmesek lesznek Budapestbe és megtudtuk, hogy a boldog nők is félrelépnek.

Szeptemberben olyan meleg volt még, minta nyár lenne, ezért ajánlottuk mindenkinek, hogy látogasson el a magyar Grand-Canyonhoz, amelyet világviszonylatban is ismernek, nem úgy, mint itthon, én legalábbis akkor hallottam róla először. Minket is érdekelt az Irma tombolása, ezért mi is tudósítottunk róla.

Találkozhattunk egy remek ötlettel, amely ha megvalósul, senki sem akar majd autóval járni. Végül megismerkedhettünk egy bombanővel, akiről senki sem mondta volna meg, hogy 70 éves.

Folyt. köv.

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/46137/pics/lead_800x600.jpg
70 éves,albínó,bombanő,Budapest,Dél-Korea,drog,előtte-utána,éneklő szabó,Észak-Korea,fotók,Irma,Ország tortája,Szent-Györgyi Albert,szexrabszolga
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?