Ezek érdekeltek minket legjobban az év utolsó negyedében

Beszédes, kedves, izgalmas és büszkeséggel eltöltő bejegyzések születtek az év utolsó negyedében is. Egyértelműen a gyerekeinket fenyegető csendes tragédia és nagyszüleink ma is megfontolandó szokásai érdekeltek minket a legjobban.

Októberben hírt adtunk a csendes tragédiáról, amely gyermekeinket fenyegeti. Kiderült, hogy mi szülők is hibásak vagyunk bizonyos félresiklásokért – de talán még nem késő változtatni. Pár nappal ezután, azt kiáltotta egy asztronómus a világba, hogy búcsúzzunk el a béke napjaitól, mert el fog szabadulni a pokol! Állítása szerint, mielőtt a Föld és vele együtt az élet teljesen megsemmisülne, addig hétévnyi pokol vár ránk. Ezzel azonban nem értek véget az izgalmak, mert Peruban földönkívüli múmiákat találtak. Ugyan felvetődött a kérdés, hogy igaz-e a történet, de ezt mi a sajnos nem tudjuk eldönteni.

Arra is fény derült a napos októberben, hogy melyik az elfojtott erotika és a kielégítetlen szexuális vágy színe. Ha ezt látjuk, meneküljünk.

Novemberben szomorkodhattak a férfiak, mert kiderült, hogy a gyerekek anyjuktól öröklik az intelligenciájukat. Az X kromoszóma hordozza az okosságot kódoló gént, amelynek megszűnhet az aktivitása, ha az az apától érkezik. Más szóval az anya a genetikája határozza meg, hogy milyen okosak lesznek a gyermekeink. Ámulhattunk azon is, ahogy újrafotózták a Victoria's secret lenge fehérnemű kollekcióját egy plus-size modellel. Elképesztő lett az eredmény.

Sokan voltak arra is kíváncsiak, hogy mi volt az, amit a nagyszüleink csináltak, és nagyon hiányzik a mai világból. De hogy egy kis boldogság is érjen minket, arról adtunk számot, hogy a csokoládé még a köhögésre is kiváló, szóval ne nézzünk rá ferde szemmel.

Decemberben megtanulhattuk, hogy mit árul el rólunk, ahogyan ökölbe szorítjuk a kezünket. Szerencsére a cukiság sem maradt el, egy őzike látogatott el egy boltba, ahol körbenézett, majd visszatért a családjával.

Aztán büszkéknek is érezhettük magunkat, mert a Comedy Wildlife Awards idei győztese, azaz a legviccesebb természetfotó készítője egy magyar fotós, Kercz Tibor lett. Karácsony előtt csokorba szedtük a legszebb téli cupcake-eket és azon keseregtünk, hogy hová tűntek a férfiak a kifutókról.

Kedves Olvasó! Nagyon boldog, érdekes, vidám és jó hírekben is gazdag, új évet kívánok!

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/46452/pics/lead_800x600.jpg
2017,A nagyvilágból,év végi összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?