Íme 7, a lagom ihlette, természetes dekorációs ötlet a rózsaszín melegségével

A svédek különféle boldogságlistákon folyamatosan az első tízben vannak. Mi lehet a boldogságuk kulcsa? Ők azt állítják, ez nem más, mint a lagom, azaz a svéd életstílus. Ez természetesen megmutatkozik a lakberendezésben is.

A lagom, a fenntartható boldogság kulcsa. Fontos összetevője az egyenlőség és az egyensúly. A lagom tulajdonképpen azt jelenti, hogy nem túl kevés, nem túl sok, éppen elég.

„Lagom a jog, hogy otthon maradhatunk a beteg gyerekünkkel fizetett szabadságon, de soha nem élünk vissza e jogunkkal. Lagom az, hogy praktikus autót veszünk, nem pedig a legmenőbbet. Lagom az, hogy csak az egyik falat festjük dizájnosra a nappalinkban, a többit pedig fehéren hagyjuk, mivel az egész szoba kidekorálása túl sok volna. Lagom az, ha veszünk egy hamburgert, de nem veszünk hozzá krumplit, mivel a mértékletesség erény. Lagom az, ha a maradékokból ütünk össze finom vacsorát, mivel a pazarlás vétek.” 

írja Linnea Dunne, Langom című könyvében.

Ezen elvek mentén, íme, minden szobára lebontva egy hangulatos összeállítás, amelyben tökéletes összhangot teremt a rózsaszín, a fa és az egyéb természetes textúrák elegye.

Nappali

Előszoba

konyha

Hálószoba

Ebédlő

Dolgozószoba

Forrás: housebeautiful.co.uk

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/46203/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból,dekoráció,Ez jól néz ki,Lagom,Langom,ötletek,rózsaszín,természetes
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?