2018 legmenőbb frizurája a göndör haj!

Végre eldobhatjuk a hajvasalót, mert 2018 egyértelműen a göndör hajúak éve. Sok haj most fellélegzik, hiszen hővédő ide, vagy oda, a hajvasaló nem tesz éppen a legjobbat neki.

Évekig vasaltuk, szárítottuk, lapítottuk hajunkat, kerestük a megoldást, hogyan tudjuk „csillapítani” hajunk volumenét, erre most végre itt a legkézenfekvőbb megoldás: újra divat a göndör haj! Vége a folyamatos tincses harcnak, elő a természetes loknikkal, hiszen 2018 legnagyobb frizura divatja a göndör haj.

A fodrászatban Vidal Sassoon neve a legnagyobb. Tudása megkérdőjelezhetetlen, s mint ilyen, a róla elnevezett akadémia is élen jár a frizura divat alakításában. Így, ha a londoni Salon International kiállításon a Sassoon bemutatón rengeteg göndör hajú modellt láthattunk, akkor kétségkívül kopogtat a trend az ablakon.

Színekben a természetesség hódít, hajhosszban pedig a rövid és a félhosszú. A göndör fürtök amúgy is sokkal jobban szeretik a rövid fazon adta mozgalmasságot, melyben minden fürt a helyére kerülhet, majd onnan egy borzolással kimozoghat. A Sassoon csapat legfőbb inspirációja vendégek és fodrászok számára: merjetek megújulni, élni és a természet adta gazdagságnak örülni.

Még több fotót itt találsz.

Forrás: fodraszinfo.com

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/46747/pics/lead_800x600.jpg
2018,A nagyvilágból,Ez jól néz ki,frizura,göndör haj,legmenőbb
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?