A terapeuta 80 nős férfival szexelt

A kétgyerekes, 43 éves Louise Van Der Velde miután elvesztette a férjét - saját bevallása szerint - 80 nős férfival feküdt le. Szerinte erről csak a feleségek tehetnek.

A szexterapeutaként dolgozó nő szerint a hagyományos házassági tanácsadás mára már teljesen elavult, ezért sikertelen is.

Louise Van Der Velde szerint a monogámia nem mindenki számára működőképes modell, egyszerűen nem felel meg az emberi természetnek. Ahhoz, hogy a szenvedély újra meg tudjon jelenni egy házasságban, mást kell csinálni, mint amit eddig javasoltak a szakemberek.

A nő szerint az élet egyébként is rövid ahhoz, hogy egyetlen partnerhez ragaszkodjunk. A legtöbb embernek jóval nagyobb térre van szüksége szexuális értelemben.

Louise Van Der Velde 2004-ben vesztette el férjét, de szerelme halála előtti éveiben már nyílt kapcsolatban éltek. A nő azután látta igazoltnak a szexuális szabadságot, miután férje halála rávilágított arra, hogy az élet mennyire rövid. Szerinte, ha boldogok szeretnénk lenni, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni.

Véleménye szerint a legtöbb nő ott hibázik, hogy minden erőfeszítést a gyerekekbe, a munkába és a háztartásba öli, a férjére pedig nem fordít gondot. Ezek után talán nem kéne csodálkozni, hogy a férj minimum félrelép.

A kétgyerekes anya kihangsúlyozta, nem keres új férjet magának, mert a monogám kapcsolat már távol áll tőle.

Van Der Velde terápiáin nyíltan kell beszélni a szexuális fantáziákról, és arra is van lehetőség, hogy más párokkal is szexelhessenek.

Te járnál hozzá?

Forrás: dailymail.co.uk

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/49210/pics/lead_800x600.png
A nagyvilágból,szexterapeuta,TestemLelkem
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?