Ezzel a nővel járna Angelina Jolie?

Angelina Jolie mindig is nyíltan vállalta biszexualitását, sőt még Jenny Shimizu modellel is járt egy ideig. Most azt pletykálják, hogy Angelina megint egy nővel jár. Lehet, hogy kiábrándult a férfiakból?

Most hogy már Brad Pitt is más utakon jár, természetesen Angelina szerelmi élete is sokakat foglalkoztat. Nemrég kiderült, hogy a színésznő újra randizni kezdett és nagyon boldog, mert végre egy olyan személlyel lehet, aki nem egy híresség, hanem teljesen átlagos életet élő üzletember.

Ennek ellenére sokan úgy vélik Angelina szerelme nem a sosem látott úriember, hanem régi jó barátnője, Loung Ung. Az emberjogi aktivistát Jolie évekkel ezelőtt ismerte meg, majd munkakapcsolatuk átalakult és legjobb barátnők lettek.


Válása óta viszont azt rebesgetik Loung rengeteg időt tölt Angelina házában, többször kézen fogva sétáltak az utcán és csak úgy ragyognak egymás társaságában.

Angelina legújabb filmjének, a First They Killed My Father-nek alapját Loung memoárja adja, így még ez is közelebb hozta őket egymáshoz.

Forrás:glamour.hu

1
https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/51024/pics/lead_800x600.jpg
Angelina Jolie,Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Leviathan 2018-04-11 09:31:52
Olyan szerelmesek, mint kárpáti talpas medve a mézes köcsögöt!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?