Kit is vesz ma el Harry herceg?

II. Erzsébet és Fülöp herceg 70. házassági évfordulója után jelentette be Harry herceg, hogy feleségül veszi Meghan Markle-t. A királynő is áldását adta a frigyre. De vajon ki is ez a hölgy, aki beházasodik a királyi családba?

Markle és a herceg valamivel több, mint egy éve jelentették be, hogy járnak, de már előtte 4-6 hónapot titokban randiztak. Az eljegyzés tavaly novemberben történt, de kettejük dolga, hogy pontosan melyik nap, szóval a brit sajtó se feszegeti a témát - annál inkább a koszorúslányokét. Harry az eljegyzés előtt nemcsak II. Erzsébettől kért engedélyt a házasságra - aki boldogan megadta azt -, hanem Meghan szüleitől, Thomas Markle-től és Doria Raglandtól is.

Meghan Markle amerikai állampolgár, de már átköltözött Londonba, két szeretett kutyáját és személyes tárgyait is áthozatta Angliába. A 36 éves színésznő leginkább onnan ismert, hogy ő játszotta Rachel Zane szerepét egy amerikai sorozatban, a Brilliáns elmékben – már abbahagyta a színészkedést.

Vélhetően 2016 nyarán találkozott először Harryvel, aki nem sokkal később bemutatta kaliforniában Katalinnak és Vilmosnak. A herceg állítólag álnéven követte az Instagramon - Markle amúgy egy ideje nagyon készülhetett a hercegi házasságra, mert Instagramján április óta nem posztolt semmit.

Meghan családja

Meghan édesanyja afro-amerikai, apja holland és ír felmenőkkel bír.

Apja operatőrként dolgozott a Rém rendes családban, a lány 5 éves korától bejáratos volt a forgatásokra. Anyja, Doria jógaoktató és szociális munkás.

Elváltak, amikor Meghan 6 éves volt: a kislány anyjával maradt, a mai napig közeli kapcsolatban állnak. Van egy idősebb bátyja, Thomas Markle Jr.és egy 52 éves féltestvére, Samantha Grant, aki épp könyvet ír róla – nem valami hízelgő, "Egy akaratos hercegnő testvérének naplója" címen, és állítólag a család rasszista múltját fogja fejtegetni az irományban.

Előzmények

Markle-nek nem ez lesz az első házassága, 2013-ban elvált első férjétől, a filmproducer Trevor Engelsontól, akivel 2011-ben házasodtak össze, 7 évnyi együtt élés után.

Az utóbbi években Meghan Torontóban élt, Harry előtt egy séffel randizott, de az sem tűnt komolynak, mivel csak két mentett kutyájával osztotta meg lakását, Bogart-ral és Guy-jal.  Harrynek korábban Chelsy Davy-vel és egy színésznővel, Cressida Bonasszal volt komoly kapcsolata. 

Kiskorában Meghan a hollywoodi Little Red Schoolhouse-ba járt, egy magániskolába, ahová korábban Elizabeth Taylor és Judy Garland is járt. Később a jó hírű katolikus  Immaculate Heart High Schoolban folytatta tanulmányait, ahol évi 4,1 millió forint a tandíj – turkál a család zsebében "elegánsan" a Daily Mail. Ezek után Meghan a Northwestern University-n tanult és diplomázott, színjátszás és nemzetközi kapcsolatok szakirányokon.

A kis Meghan

Gyakornokoskodott a Buenos Aires-i amerikai nagykövetségen és volt szabadúszó kalligráfus, például ő írta Robin Thicke esküvői meghívóit. Harry mindeközben sikeres katonai karriert épített, kétszer is járt Afganisztánban. Meghan megküzdött a kezdő színésznők szokásos problémáival, kis szerepeken tengődött, míg végül megkapta a Brilliáns elmék Rachel Zane-jének szerepét.

A nagy találkozás

Harry és Meghan először 2016-ban találkozott egy közös baráton, Markus Andersonon keresztül a londoni Soho House-ban. Novemberben Harry már be is jelentette, hogy randevúznak.

2017. májusában együtt jelentek meg egy pólómeccsen, de csak titokban adtak egymásnak csókot a parkolóban. Meghan volt Harry kísérője Pippa Middleton esküvőjén, már egymás mellett is ültek.

Augusztusban együtt szálltak repülőre, hogy Botswanában ünnepeljék meg Meghan születésnapját egy éjszakánként 650 fontba kerülő, romantikus szálláson a Boteti folyó mellett.

A többit meg már tudjuk...

Forrás: divany.hu

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/52818/pics/lead_800x600.jpg
Celebügyek,Harry herceg,Megahn Markle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?