Vajon hogy szerepelnének a magyarok a dublini teszten?

Kíváncsi vagyok, hogy amilyen eredménnyel fog járni, az alábbi dublini teszt. Bár, valamennyire lehet látni a végeredményt, hiszen végeztek ott már hasonló tesztet. Ám arra is nagyon kíváncsi lennék, hogyan  végezne a mi, budapesti repülőterünk.

Érdekes kísérletre készülnek a dublini repülőtéren, egy hónapra kihelyeznek ugyanis egy étellel és itallal megtöltött hűtőt, ahol kizárólag a vásárlók becsületén múlik, hogy fizetnek-e a termékekért – írja az Independent.

Az Honest Eats Company hűtőiben egyebek mellett szendvicsek, saláták és különféle pékáruk lesznek majd, melyekért önkiszolgáló módon kell majd fizetni. A fizetés egyúttal jelzés is lesz majd a cégnek, hogy mindig tudják, éppen mit kell újratölteni a hűtőben, de elméletben semmi sem akadályozza meg az embereket abban, hogy fizetés nélkül vegyenek ki dolgokat belőle.

Ami mégis bizakodásra adhat okot a négy hetes tesztidőszak alatt az elsősorban az, hogy négy éve pont a dublini reptéren debütált egy hasonló rendszer, ahol az utasok vizet vehettek egy euróért, amit egy perselybe kellett dobni, a statisztikák alapján pedig az utasok 92 százaléka ki is fizette ezt az összeget.

Ha a teszt sikeresen zárul, akkor a tervek szerint először Dublinban terjeszkedne az Honest Eats, de később akár más repterekre is elvinnék a hűtőjüket.

Vajon nálunk hogy működne a becsületkassza?

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/53653/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból,becsületkassza,Dublin,repülőtér,teszt
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?