Blogolj!
A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

2018.06.12. | Kiskíváncsi

Hihetetlen, de igaz! A mókus szomjas lett és megértette magát a turistákkal. Így iszik a kis állat a palackból.

Tovább

Egyszerű bőrradír házilag a gyönyörű arcbőrért

2018.12.04.
Ha nincs otthon bőrradírunk, készíthetünk házilag is. Az otthon készített változat még jobb is, hiszen nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot. Most a zabpelyhet, a mézet és az extra szűz olívaolajat hívjuk segítségül.

A Krokodilvadász most 14 éves fiából díjnyertes természetfotós lett

2018.11.20.
Stephen Robert Irwin, ismertebb nevén a Krokodilvadász, egykori ausztrál természettudós és televíziós személyiség. Legismertebb műsora a Krokodilvadász című, rendkívül bátor természetfilmsorozat volt, amit világszerte, köztük Magyarországon is vetítettek. Most a fián a világ szeme.

Hide the pain Harold és a Nyíregyházi Állatpark

2018.11.16.
Nyugodtan kijelenthető, hogy Hide the pain Harold, azaz Arató András mostanság a világ egyik legismertebb magyar embere. Kapkodnak érte a különböző márkák, hogy az ő arcával hirdethessék termékeiket. Most a Nyíregyházi Állatpark kérte fel erre a célra.

Le a kalappal Olaszország előtt! Betiltják az egyszer használatos műanyagokat

2018.10.20.
Egyre többen és egyre magasabb szinteken kezdenek el foglalkozni a környezetvédelemmel és ezen belül is a le nem bomló műanyag hulladék kérdésével. Most az olasz kormány készül egy hatalmas lépésre!

Amikor a tojás megfagy a levegőben

2018.10.16.
Cyprien Verseux gleccserkutató és asztrobiológus, jelenleg a világ legeldugottabb kutatóbázisán dolgozik, az antarktiszi Concordián. Blogjában arról ír, hogy milyen ilyen extrém körülmények között élni. Nemrég arról készített fotókat, hogy milyen is az, ha a szabadban próbál meg főzni.

Cate Blanchett szerint ez tartja fiatalon az arcbőrét

2018.10.09.
Cate Blanchett kétszeres Oscar- és többszörös Golden Globe-díjas ausztrál színésznő erre az apróságra esküszik. Állítólag, ez a szinte filléres apró eszköz csodákat művel az arcával.

Kim Kardashiannak ennyire fontos a pénz

2018.10.02.
Kim Kardashian Westnek annyira fontos a pénz, hogy még a ruhája is abból készül. Az amerikai valóságshow celeb nem mulasztott el újra meghökkentő szerelésben kimenni az utcára.

10 ok, amiért nem sikerül véghezvinned

2018.09.29.
Vannak dolgok, álmok, amiket el szeretnénk érni az életben, de valamiért bele sem fogunk. Pedig, valami legbelül, mélyen, vonz arra, de nem merünk beleállni.

A világ egyik legismertebb optikai csalódást okozó képe elárul rólad valamit

2018.09.23.
Egy tudományos tanulmány azt állítja, hogy korunk befolyásolja, hogy mit látunk először ezen az ismert képen. Te mit látsz rajta először?

A thaiföldi fehér templom egyszerre pokol és mennyország

2018.09.10.
Thaiföldön található egy hófehér templom. Ez a templom azonban különbözök minden más templomtól.

Ezeket a cikkeket olvastad már?