Blogolj!
A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

2018.06.12. | Kiskíváncsi

Hihetetlen, de igaz! A mókus szomjas lett és megértette magát a turistákkal. Így iszik a kis állat a palackból.

Tovább

84 évesen tanult meg sminkelni a bácsi - Megható, hogy miért

2018.09.05.
Mindig meghatódom, amikor egy idős párt látok együtt a legnagyobb szeretetben. Leéltek együtt egy egész életet és továbbra is a másik boldogsága számukra a legfontosabb. Pont úgy, mint ennek a 84 éves úrnak.

Amikor a tűzrakóhely már szinte csak dekoráció

2018.09.04.
Szeretem, ha valami praktikus, de azt még jobban, ha a tetejébe még a szemet is gyönyörködteti. Ilyenek ezek a tűzrakóhelyek is. Hátha merítesz ti is belőlük ötletet.

Ezek a frizurákat vágják most a legmenőbb Los Angeles-i fodrászszalonokban

Szeretnéd tudni, hogy milyen frizurákat készítenek az őszre a legmenőbb Los Angeles-i fodrászszalonokban? Csak kattints a képgalériára!

Új rekord! Kitalálod, hogy milyen hosszú az ország leghosszabb kürtőskalácsa?

2018.08.25.
Az augusztus 17-i mikepércsi csárdás után augusztus 21-én született meg a második rekord a debreceni karneváli héten.

Felnőtt a világ első fekete-fehér ikerpárja

2018.08.22.
Nem gyakran látni olyan ikerpárt, akiknek a bőrszíne teljesen eltér egymástól. Az orvsok szerint egy a millióhoz az esélye annak, hogy ez bekövetkezhet. Lucy és Maria Aylmer ebből a szempontból igazán különlegesnek számítanak.

Ezért érdemes a hajdinát fogasztani

2018.08.14.
A sok külföldi, méregdrága csodaszer mellett elfeledkezünk az egyszerű, olcsó, mégis sokoldalúan elkészíthető, és igencsak egészséges alapanyagokról. Ilyen a alapanyag hajdina is. Érdemes közelebbről megismerkedni vele.

Többé már nem titok: ezért futnak a nők

2018.08.09.
Kapásból, szinte mindenki rávágja, hogy azért futnak a nők, mert fogyni akarnak. Ám ez az indok csak a harmadik helyen szerepel a megkérdezettek között. Az hogy mi az első két indok, kiderült a Budapest Sportiroda és a 21 Nő az egészségügyért alapítvány közös országos kutatásából.

Ennyit számít egy jól megválasztott frizura és smink

2018.08.09.
Rengeteget számít, hogy hova járunk fodrászhoz, járunk-e egyáltalán, vagy engedjük-e neki, hogy úgy alakítsa a hajunkat, ahogy nekünk előnyös lenne. Bizony sokan félnek az újtól, pedig nem kéne. Ez a helyzet a sminkkel is.

Az év leglátványosabb csillaghullása közelít

2018.08.06.
Ne hagyd ki az év leglátványosabb csillaghullását! Remélem, hogy szerencsésebbek leszünk, mint a múltkori holdfogyatkozásnál, mert akkor olyan felhős volt az ég, hogy maximum csak elképzelni tudtuk, hogy mi zajlik fent az égen.

Eldőlt, hogy melyik lett idén Magyarország tortája

2018.08.01.
A Komáromi kisleány alkotói most nagyon boldogok lehetnek, mert idén az ő tortájuk lett Magyarország tortája. Kihirdették a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesét is, ami nem más, mint a Három kívánság.

Ezeket a cikkeket olvastad már?