Blogolj!
A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

2018.06.12. | Kiskíváncsi

Hihetetlen, de igaz! A mókus szomjas lett és megértette magát a turistákkal. Így iszik a kis állat a palackból.

Tovább

Sztárok sminkkel és smink nélkül

2018.07.30.
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a sztárok is emberek, így ők sem tökéletesek. Hiába a sminkesek, fodrászok és plasztikai sebészek hada, a csillogó felszín alatt bizony ott a valóság. Íme néhány leleplező példa!

Szobák felújítás előtt és után

2018.07.29.
Különösen a Youtube DIY (Do It Yourself, azaz csináld magad) videók létezése óta, sokkal könnyebbé vált otthonunk renoválása is. Természetesen, van amihez mesterembert kell hívni, de többségében elegek vagyunk mi is.

Ezért ajánlott feketében járni a legnagyobb nyári melegben!

2018.07.25.
Kevesen tudják, hogy a napsugárzás káros hatásait a megfelelő színű ruházattal is enyhíthetjük. Ez (is) lehet az oka annak, hogy a mediterrán térségekben a legnagyobb nyári melegben is feketében járnak az emberek.

Ezért ne együnk penészes ételt

2018.07.19.
Van aki úgy tartja, hogy a penészedő ételt nyugodtan meg lehet enni, csak le kell vágni , vagy mosni róla a penészt és semmi bajunk nem lesz. Hát ez nem pontosan így van.

Ezért ne aludj el a kocsiban

2018.07.15.
Ez a fiú elaludt a kocsiban. A barátnője ezt lencsevégre kapta és feltette a fotót egy speciális Facebook csoportba, ahol mémeket gyártanak. Azt kérte a tagoktól, hogy photoshoppolják oda a képre, hogy mit hagyott ki a srác utazás közben...

Nem csak figyelemzavarra nyújthat megoldást a neurofeedback terápia!

2018.06.30.
A neurofeedback terápia, vagy másik nevén EEG-biofeedback tréning az egyik legmodernebb tanulási rendszernek számít napjainkban, amely az agy működésének szabályozásán keresztül fejti ki tartós hatását.

Szőnyeg kintre? Naná!

2018.06.29.
Ha fedett a teraszod, ha nem, mindenképpen feldobja egy, vagy több dizájnos szőnyeg. Legfeljebb mielőtt elered az eső, beviszed, hogy ne ázzon meg. Íme egy kis kedvcsináló!

27 egyrészes fürdőruha - A legforróbb trendek!

2018.06.25.
Felejtsük el a régi, fantáziátlan egyberészes fürdőruhákat! 2018-ban csak az extra fazon a divat. A csipkék, fűzők, pántok, csíkok, fodrok őrülten őrülten szexivé teszik az egyes darabokat.

8 évvel öregebbé tesz, ha ezt csinálod!

2018.06.24.
Nekem ez nagyon rosszul hangzik, mert olyan munkám van, hogy egész nap ezt csinálom. Ha te is ezt teszed, akkor nincs mese, valamit tennünk kell, hogy ne öregedjünk, legalább e miatt hamarabb!

A féltékenység megöli a kapcsoatot - Hogy lehet rajta segíteni?

2018.06.20.
Rémes érzés a féltékenység és ha belelovallod magadat, akkor az sajnos egyre rosszabb lesz mindkettőtöknek. Mindegy, hogy megalapozott-e a féltékenység, vagy sem, mindenképpen rontod vele a helyzetet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?