Blogolj!
A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

2018.06.12. | Kiskíváncsi

Hihetetlen, de igaz! A mókus szomjas lett és megértette magát a turistákkal. Így iszik a kis állat a palackból.

Tovább

Kényszerleszállást hajtottak végre egy irgalmatlanul büdös utas miatt

2018.06.02.
Rájár a rúd a holland légitársaság utasaira...

A sopronbánfalvi kolostor nemcsak álomszép, múltja is kalandos

2018.05.27.
Ha Sopronban jársz, el ne halaszd felkeresni a sopronbánfalvi kolostort, ami jelenleg szállodaként is működik. Nemcsak csodaszép, de múltja is kalandos.

Lépj be a floridai édenkertbe!

2018.05.26.
A teljesen elzárt, eldugott kis paradicsom Key West óvárosában található. Gyere és lépj be a fából és a helyi kőből készült kapunk és less be a buja kertbe, amelynek közepén egy álomszép ház található.

Meghívtak esküvőre? Ezt vedd fel!

2018.05.23.
Annyi mindent hallani arról, hogy mit szabad és mit nem szabad viselni meghívottként egy esküvőn, hogy úgy gondoltam, mutatok néhány tuti ruhát, ami miatt biztosan nem éri szó a ház elejét.

Hihetetlen! - Hat hónapos terhes egy 70 éves nő

2018.05.22.
Elképesztő, ha igaz az a hír, hogy egy 70 éves mexikói asszony gyermeket vár. Ez azt jelentené, hogy Maria de la Luz a világ eddigi legidősebb kismamája.

Kit is vesz ma el Harry herceg?

2018.05.19.
II. Erzsébet és Fülöp herceg 70. házassági évfordulója után jelentette be Harry herceg, hogy feleségül veszi Meghan Markle-t. A királynő is áldását adta a frigyre. De vajon ki is ez a hölgy, aki beházasodik a királyi családba?

Ha ezt az egy szuperzöldséget eszed, nincs is szükséged a többire

2018.05.16.
Egy neves, brit orvos kijelentette, hogy ha ezt a zöldséget eszed, akkor a többi zöldség fogyasztása teljesen elhagyható. Szerinted melyik lehet az?

Ezektől a betegségektől véd meg a kávé

2018.05.15.
Egészséges-e a kávé, vagy csak ártok vele magamnak? Ha nem árt, akkor talán még egyes betegségektől is véd? Hány csészével ihatok meg egy nap? Íme a válaszok.

Kis erkélyek - nagy ötletek

2018.05.14.
Kicsi az erkélyed? Sebaj! Örülj neki, hogy legalább ez a pici van és próbáld meg kihozni belőle a legtöbbet. Íme néhány találékony megoldás, amely nem csak a dekorációra, de az optimális helykihasználásra is remek ötleteket kínál.

Megfejtették a pisai ferde torony utolsó titkát is

2018.05.11.
A világhírű műemlék nem sokkal építésének kezdete, 1173 után kezdett el dőlni a laza talajréteg és a rosszul lefektetett alapok miatt. Ám arra ezidáig nem tudtak rájönni a tudósok, hogy hogyan bírhatja ki ez a megdőlt épület a földrengéseket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?