Blogolj!
A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

2018.06.12. | Kiskíváncsi

Hihetetlen, de igaz! A mókus szomjas lett és megértette magát a turistákkal. Így iszik a kis állat a palackból.

Tovább

Nemsokára kapható lesz a napra sötétedő kontaktlencse

2018.04.19.
A napra sötétedő kontaktlencse első hallásra remek ötletnek tűnik, aztán belegondolva egy kicsit, nem mondom, hogy nem bizarr.

Ha nem szereted a port a bútoraidon, ezt használd! A szállodákban is ezt alkalmazzák

2018.04.17.
Van egy csodaszer, amely olcsó, szagtalan és megakadályozza, hogy a por leszálljon a bútorokra! Íme a titok.
Címkék: glicerin, por, takarítás

A semmi tetején él a szerzetes

2018.04.16.
Néha úgy érzem, hogy tudnék szerzetesként élni. Csak elvonulnék valahová a magányba és dolgoznék a kertecskémben és olvasgatnék. Aztán arra gondolok, hogy ezt biztosan élvezném egy darabig, de csak egy darabig... Nem úgy, mint ez a semmi tetején élő szerzetes.

Európa legnagyobb nárciszmezeje Magyarországon található

2018.04.14.
Európa legnagyobb nárciszmezeje nem máshol, mint Magyarországon található, egy kis faluban. Idén is lesz náluk Nárcisznap, érdemes ellátogatni hozzájuk.

Így marad sokáig álomszép a hortenziád!

2018.04.13.
A hortenzia gyönyörű virág, amit sok féle színben lehet beszerezni. Azon törtem a fejem, hogy ha veszek egy kis bokrot, akkor mit kell tennem majd vele, hogy ne pusztuljon el már az elő héten.

Fotókon az orosz valóság a `90-es években

2018.04.12.
Lise Sarfati a Sorbonne-on diplomázott, majd közel tíz évet töltött Oroszországban, ahol pusztuló ipari épületekről, a deviáns életet élő, hányattatott sorsú orosz fiatalság mindennapjairól gyűjtött fotóanyagot főként Moszkva, Noriszk és Vorkuta környékén.

Ezzel a nővel járna Angelina Jolie?

Ez a nő Angelina Jolie lelki társa, de sokak szerint ennél sokkal több van köztük! Lehet, hogy kiábrándult a férfiakból?

Kim Kardashian megmutatja, hogyan szabadul meg a szeme alatti karikáktól

2018.04.10.
Kim azzal próbálja népszerűsíteni saját termékeit, hogy megmutat egy-két olyan trükköt, amit nem biztos, hogy mindenki ismer. Ezen a videón most azt látjuk, hogyan tünteti el a szeme alatt éktelenkedő, sötét karikákat.

Végre itt a megvehagyma! Ezért érdemes megkóstolni

2018.04.09.
Itt a tavaszi jó idő, és újra terem a medvehagyma, mely az elmúlt években rendkívül népszerű fűszernövénnyé vált. Mit érdemes tudni róla? Miért jó, ha beillesztjük az étrendünkbe?
Címkék: medvehagyma, Nyami

Szedd magad a tulipánt!

2018.04.04.
Végre itt a tavasz, előmerészkedett a föld alól a tulipán és a nárcisz is. A színpompás, lélekterápiás virágokat a hétévgén magad is szedheted a Balatonnál.

Ezeket a cikkeket olvastad már?