Demi Lovato sem tökéletes - meg is mutatja!

2018.03.14.
Demi Lovato világhírű énekesnő, dalszerző és színésznő kamerák előtt mutatta meg, hogy milyen az igazi, természetes arca.
Kamerák előtt, lépésről-lépésre mutatta meg milyen az amikor megszabadul a sminkéjétől és egy egyéb mű kiegészítőitől. Ugyan így is gyönyörű

A terapeuta 80 nős férfival szexelt

2018.02.27.
A kétgyerekes, 43 éves Louise Van Der Velde miután elvesztette a férjét - saját bevallása szerint - 80 nős férfival feküdt le. Szerinte erről csak a feleségek tehetnek.

Pulcsit kaptak az olajkatasztrófát szenvedett pingvinek

2018.02.20.
Alfrednek, vagy ahogy a helyiek hívják, Alfienak, Ausztrália legidősebb emberének hála, pingvinek egész hada kapott új ruhát. De miért kell a pingvineknek pulcsi?

A világ leghátborzongatóbb látványosságai 3. rész

2018.02.20.
Vannak emberek, akik nem a városnézést, vagy a tengerparton sütkérezést választják, hanem a világ leghátborzongatóbb helyeit keresik fel. A sorozat 10-10, összesen 30 ilyen helyet mutat be. Olvasd bátran a sorozat utolsó részét is!

A világ leghátborzongatóbb látványosságai 2.

2018.02.18.
Vannak emberek, akik nem a városnézést, vagy a tengerparton sütkérezést választják, hanem a világ leghátborzongatóbb helyeit keresik fel. A sorozat 10-10, összesen 30 ilyen helyet mutat be. Olvasd bátorsággal a sorozat 2-ik részét is!

A világ leghátborzongatóbb látványosságai

2018.02.16.
Vannak emberek, akik nem a városnézést, vagy a tengerparton sütkérezést választják, hanem inkább a világ leghátborzongatóbb látványosságait keresik fel. 30 ilyen helyet mutatok be, íme az első 10.

A lógó mell-mozgalom futótűzként terjed a neten

2018.02.14.
"Ha legközelebb egy férfi azt kérdezi, miért lóg a melled, kérdezd meg, miért lógnak a golyói!" - hirdeti a mozgalom egyik szlogenje. Nagyon úgy fest, hogy a nőknek elege lett az állandó, csak szorongást okozó elvárásokból és ennek egyre gyakrabban hangot is adnak.

Megérintette a halál, aztán jött élete legjobb éve

2018.02.13.
Sokan változtatnak életvitelükön, miután valamilyen tragédia éri őket. Valaki megtér, valaki meg úgy kezdi élni mindennapjait, mintha az az utolsó lenne. Ez utóbbi történt ezzel a fiatalemberrel is.

A világ talán legbizarrabb karneválja a brazil Sárfesztivál

2018.02.12.
El tudsz képzelni egy olyan fesztivált, ahol mindenki a sárban fetreng, ezért iszonyú mocskos és táncol? Bizarr, nem? Mégis imádják az emberek. Akár te is kipróbálhatod, ehhez viszont Brazíliába, Paraty-ba kell utaznod, a Bloco da Lama sárfesztiválra.

Reménykednek a szülők: 13 fiú után, talán most lány születik

2018.02.10.
Én három lánynál megálltam és tuti, hogy nem próbálkozom tovább, azzal a sóvárgással, hogy talán fiú lesz a következő. Nem úgy, mint ez a család, akik a 13-ik fiú után újra reménykednek. Nem tehetek mást, drukkolok nekik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?