Blogolj!

Amikor belédhasít, hogy már vége a gyerekkornak

2019.05.27.
Egy játszótér láttán sokan kedvet kapnak, hogy újra kipróbálják gyerekkoruk kedvelt játékait. Azonban azt nem kalkulálják be, hogy bizony már kinőttek a gyerekkorból. Szó szerint. :-)

Ezért ne együnk penészes ételt

2018.07.19.
Van aki úgy tartja, hogy a penészedő ételt nyugodtan meg lehet enni, csak le kell vágni , vagy mosni róla a penészt és semmi bajunk nem lesz. Hát ez nem pontosan így van.

Segíts megmenteni a méheket!

2018.03.10.
Számos más fajhoz hasonlóan, világszerte tömegesen csökken a méhek száma. Einstein egyszer azt mondta, hogy ha kipusztulnak a méhek, az emberiség csak négy évvel éli túl az apró rovarok eltűnését. Így segíthetsz rajtuk.

Egy sms-en az életünk is múlhat!

2018.03.06.
Elég csak egy betűt lenyomni a telefonon, vagy elolvasni egy sms-t és bumm. Tudom, hogy nehéz, de nem szabad kockáztatni. Ha magunkra nem is, de legalább másokra gondoljunk. Bizonyítottan életek múlhatnak rajta.
Címkék: Ajaj, sms, TestemLelkem

Vigyázzunk a penészgombával! Visszatérő légúti fertőzéseket is okozhatnak

2018.02.24.
Tüsszögsz, folyik és be van dugulva az orrod? Talán még a szemed is viszket, rosszabb esetben asztmatikus köhögés jön rád? Egyáltalán nem biztos, hogy vírus okozza! Ugyanis egyes penészgombafajok allergiás, asztmás betegséget is kiválthatnak, sőt mi több, visszatérő légúti fertőzéseket is okozhatnak!

Meddig hagyjuk, hogy a hiszékenység tragédiához vezessen?

2018.02.22.
Az ismeretségi körömben már a második ember fog meghalni, mert nem vetette alá magát az onkológiai kezeléseknek. Mindketten azt hitték, hogy ha imádkoznak, vegánok lesznek, vagy valamilyen „alternatív” terápiát választanak, az egyenes út lesz a gyógyuláshoz. Nem így lett.

A világ leghátborzongatóbb látványosságai 3. rész

2018.02.20.
Vannak emberek, akik nem a városnézést, vagy a tengerparton sütkérezést választják, hanem a világ leghátborzongatóbb helyeit keresik fel. A sorozat 10-10, összesen 30 ilyen helyet mutat be. Olvasd bátran a sorozat utolsó részét is!

A világ leghátborzongatóbb látványosságai 2.

2018.02.18.
Vannak emberek, akik nem a városnézést, vagy a tengerparton sütkérezést választják, hanem a világ leghátborzongatóbb helyeit keresik fel. A sorozat 10-10, összesen 30 ilyen helyet mutat be. Olvasd bátorsággal a sorozat 2-ik részét is!

A világ leghátborzongatóbb látványosságai

2018.02.16.
Vannak emberek, akik nem a városnézést, vagy a tengerparton sütkérezést választják, hanem inkább a világ leghátborzongatóbb látványosságait keresik fel. 30 ilyen helyet mutatok be, íme az első 10.

A világ talán legbizarrabb karneválja a brazil Sárfesztivál

2018.02.12.
El tudsz képzelni egy olyan fesztivált, ahol mindenki a sárban fetreng, ezért iszonyú mocskos és táncol? Bizarr, nem? Mégis imádják az emberek. Akár te is kipróbálhatod, ehhez viszont Brazíliába, Paraty-ba kell utaznod, a Bloco da Lama sárfesztiválra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?