Blogolj!

A szomjas mókus vizet kért a turistáktól

2018.06.12.
Hihetetlen, de igaz! A mókus szomjas lett és megértette magát a turistákkal. Így iszik a kis állat a palackból.

Hatlamas dinoszaurusz maradványaira bukkantak

2018.04.01.
Egy kilenc méteres húsevő dinoszaurusz megkövesedett maradványait fedezték fel a nyugat-argentínai Neuquén tartományban. A Tratayenia rosalesi névre keresztelt új faj 85 millió évvel ezelőtt élt a mai Patagónia egy mérsékelten száraz régiójában.

Elképesztően cuki a Nyíregyházi Állatparkban született zsiráfbébi

2018.03.13.
Nem éppen egy csöppség, de annál aranyosabb a már két hetes, Nyíregyházi Állatparkban született zsiráfbébi.

Segíts megmenteni a méheket!

2018.03.10.
Számos más fajhoz hasonlóan, világszerte tömegesen csökken a méhek száma. Einstein egyszer azt mondta, hogy ha kipusztulnak a méhek, az emberiség csak négy évvel éli túl az apró rovarok eltűnését. Így segíthetsz rajtuk.

Pulcsit kaptak az olajkatasztrófát szenvedett pingvinek

2018.02.20.
Alfrednek, vagy ahogy a helyiek hívják, Alfienak, Ausztrália legidősebb emberének hála, pingvinek egész hada kapott új ruhát. De miért kell a pingvineknek pulcsi?

Négylábú társunk és az esküvő – Szívmelengető fotók

2018.02.05.
Egy kutya nagyon a szívünkhöz tud nőni, miért hagyjuk akkor ki életünk egyik legszebb napjából, az esküvőnkből? Gyönyörű esküvői fotók készülhetnek a kedvencünkkel és készíttethetünk csodaszép esküvői tortát is. Íme néhány szívmelengető példa erre.

A legszigorúbb büntetést kapta a süni égető

Végre elnyerte jól megérdemelt büntetését az az állatkínzó, aki felgyújtott egy sünit. A kiszabható legsúlyosabb büntetést kapta. Már csak azért is van ez így jól, mert ha nem fékezzük meg ezeket kegyetlen elmebetegeket, akkor nyugodtan szedhetik tovább áldozataikat.

Magyar fotós lőtte 2017 legviccesebb természetfotóját

2017.12.20.
A Comedy Wildlife Awards idei győztese, azaz a legviccesebb természetfotó készítője nem más, mint a magyar Kercz Tibor. Tibor lett a verseny abszolút győztese, a Segítség című, négy fotóból álló sorozatával!

Váratlan vendég érkezett a boltba, ám ami ezután történt a boltosokat még jobban meglepte

2017.12.18.
Nagyon kedves dolog történt a napokban, a nagy karácsonyi nyüzsgés közepette. Az amerikai Fort Collins egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, és a sokféle vásárlóhoz, ám arra még ők sem voltak felkészülve, hogy ilyen különleges vendégek látogatnak el hozzájuk.

A veszélyeztetett állatok szépsége lenyűgöző

2017.12.16.
A Joel Sartore fotográfus által több éve vezetett Photo Ark projekt célja, hogy felhívja a figyelmet veszélyeztetett állatfajok szépségére és fontosságára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?