Blogolj!

A Krokodilvadász most 14 éves fiából díjnyertes természetfotós lett

2018.11.20.
Stephen Robert Irwin, ismertebb nevén a Krokodilvadász, egykori ausztrál természettudós és televíziós személyiség. Legismertebb műsora a Krokodilvadász című, rendkívül bátor természetfilmsorozat volt, amit világszerte, köztük Magyarországon is vetítettek. Most a fián a világ szeme.

Kim Kardashiannak ennyire fontos a pénz

2018.10.02.
Kim Kardashian Westnek annyira fontos a pénz, hogy még a ruhája is abból készül. Az amerikai valóságshow celeb nem mulasztott el újra meghökkentő szerelésben kimenni az utcára.

Kit is vesz ma el Harry herceg?

2018.05.19.
II. Erzsébet és Fülöp herceg 70. házassági évfordulója után jelentette be Harry herceg, hogy feleségül veszi Meghan Markle-t. A királynő is áldását adta a frigyre. De vajon ki is ez a hölgy, aki beházasodik a királyi családba?

Ezzel a nővel járna Angelina Jolie?

Ez a nő Angelina Jolie lelki társa, de sokak szerint ennél sokkal több van köztük! Lehet, hogy kiábrándult a férfiakból?

Demi Lovato sem tökéletes - meg is mutatja!

2018.03.14.
Demi Lovato világhírű énekesnő, dalszerző és színésznő kamerák előtt mutatta meg, hogy milyen az igazi, természetes arca.
Kamerák előtt, lépésről-lépésre mutatta meg milyen az amikor megszabadul a sminkéjétől és egy egyéb mű kiegészítőitől. Ugyan így is gyönyörű

Ő a világ egyik legdrágább fodrásza - Hajba kapnak érte a hírességek

2018.02.07.
Él a Földön egy olasz fodrász, aki 1500 dolcsiért vág hajat. Igen, jól látod, az közel 400 ezer forint, amit egy átlagos honfitársunk jó eséllyel 4-5 év alatt (sem) hagy ott a fodrászánál. De mielőtt még kinyílna a bicska a zsebedben ilyen pofátlan árképzés láttán, ismerd meg Rossano Ferretti történetét.

Gwyneth Paltrow nem titkolózik többé - megmutatta, hogy mije van

2018.01.22.
2017 novemberében szinte már biztos volt, hogy Gwyneth Paltrow gyűrűs menyasszony lett, ám akkor még sem ő, sem vőlegénye, a TV-producer Brad Falchuk nem erősítették meg a dolgot. A titkolózás idáig tartott.

Angelina Jolienak nincs szüksége bugyira vetkőznie ahhoz, hogy észrevegyék egy premieren

2017.09.04.
Angelina Jolienak nincs szüksége bugyira vetkőznie ahhoz, hogy észrevegyék a vörös szőnyegen. Filmjének, a First They Killed My Father-nek (Először megölték az apámat) premierjén egy egyszerű fehér ruhát viselt és így is ragyogott.

Vajna Timi szemeteszsákba csomagolta szerelme, Andy Vajna ajándékát

2017.08.02.
Andy Vajna boldog lehet, hiszen szerelme gondolt rá a születésnapján. Bulit szervezett híres fellépőkkel és még ajándékkal is kedveskedett neki. Úgy látszik, hogy a csomagolásra már nem maradt idő, ezért szemeteszsákokba dugta a meglepetést.

Madonna büszkén posztolta, ahogy ikerlányai táncolnak - videó

2017.07.24.
Én azt sem tudtam, hogy Madonnának ikerlányai vannak, amikor erre a videóra bukkantam. Az 58 éves énekesnő az idén fogadott örökbe egy ikerpárt. Most videót posztolt róluk, ahogy a Waka Wakára táncolnak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?