Demi Lovato sem tökéletes - meg is mutatja!

2018.03.14.
Demi Lovato világhírű énekesnő, dalszerző és színésznő kamerák előtt mutatta meg, hogy milyen az igazi, természetes arca.
Kamerák előtt, lépésről-lépésre mutatta meg milyen az amikor megszabadul a sminkéjétől és egy egyéb mű kiegészítőitől. Ugyan így is gyönyörű

Ő a világ egyik legdrágább fodrásza - Hajba kapnak érte a hírességek

2018.02.07.
Él a Földön egy olasz fodrász, aki 1500 dolcsiért vág hajat. Igen, jól látod, az közel 400 ezer forint, amit egy átlagos honfitársunk jó eséllyel 4-5 év alatt (sem) hagy ott a fodrászánál. De mielőtt még kinyílna a bicska a zsebedben ilyen pofátlan árképzés láttán, ismerd meg Rossano Ferretti történetét.

Gwyneth Paltrow nem titkolózik többé - megmutatta, hogy mije van

2018.01.22.
2017 novemberében szinte már biztos volt, hogy Gwyneth Paltrow gyűrűs menyasszony lett, ám akkor még sem ő, sem vőlegénye, a TV-producer Brad Falchuk nem erősítették meg a dolgot. A titkolózás idáig tartott.

Angelina Jolienak nincs szüksége bugyira vetkőznie ahhoz, hogy észrevegyék egy premieren

2017.09.04.
Angelina Jolienak nincs szüksége bugyira vetkőznie ahhoz, hogy észrevegyék a vörös szőnyegen. Filmjének, a First They Killed My Father-nek (Először megölték az apámat) premierjén egy egyszerű fehér ruhát viselt és így is ragyogott.

Vajna Timi szemeteszsákba csomagolta szerelme, Andy Vajna ajándékát

2017.08.02.
Andy Vajna boldog lehet, hiszen szerelme gondolt rá a születésnapján. Bulit szervezett híres fellépőkkel és még ajándékkal is kedveskedett neki. Úgy látszik, hogy a csomagolásra már nem maradt idő, ezért szemeteszsákokba dugta a meglepetést.

Madonna büszkén posztolta, ahogy ikerlányai táncolnak - videó

2017.07.24.
Én azt sem tudtam, hogy Madonnának ikerlányai vannak, amikor erre a videóra bukkantam. Az 58 éves énekesnő az idén fogadott örökbe egy ikerpárt. Most videót posztolt róluk, ahogy a Waka Wakára táncolnak.

Itt aztán tud majd relaxálni Natalie Portman

2017.06.12.
Az Oscar-díjas Natalie Portman új nyaralót vásárolt magának Montecitóban, a kaliforniai partokon, Santa Barbara közelében. Egyszerűen minden lenyűgöző: a ház fekvése, a kilátás az óceánra, a kert és persze a nyaraló is. Azt hiszem, itt nekem is menne a relaxálás.

Nyugi, senki sem tökéletes! - Sztárok fotói retus előtt és után

2017.05.26.
A sztárokat gyönyörűnek láttatják és látjuk, pedig ők sem tökéletesek. Sőt! Ezek az előtte-utána fotók az élő bizonyítékai annak, hogy igenis ők is hús-vér emberek és nem makulátlan próbababák.

Felismered smink nélkül Liptai Klaudiát?

2017.05.03.
Liptai Claudia úgy döntött, fél éven keresztül minden nap posztol egy fotót magáról a közösségi oldalán. Tegnap tette közé az első fotót, amelyen smink nélkül, a lányáért edzésre rohanó hétköznapi anyukaként látható.

Cinthya Dictartor magyar fehérneműben pózol

2017.04.22.
Cinthya Dictator egy magyar tervező gyönyörű fehérneműjében pózol az instán. A csontsovány fotós lány képe meglehetősen megosztotta a követőit. Volt, aki szerint őrülten szexis, de sokan a testalkata miatt kritizálták.

Ezeket a cikkeket olvastad már?