Reménykednek a szülők: 13 fiú után, talán most lány születik

2018.02.10.
Én három lánynál megálltam és tuti, hogy nem próbálkozom tovább, azzal a sóvárgással, hogy talán fiú lesz a következő. Nem úgy, mint ez a család, akik a 13-ik fiú után újra reménykednek. Nem tehetek mást, drukkolok nekik.

Nem szeret enni a gyerek? Ez az apuka ötletes megoldást talált

2018.01.13.
Sokunknak van problémája azzal, hogy a gyerek alig eszik és állandóan csak válogat. Ez az apuka óriási ötlettel állt elő. Azóta a gyereke mindent megeszik – legyen szó akár gyümölcsről, vagy zöldségről – amit a meglepetés dobozban talál.

10 dolog, amelyet a gyereknek meg kell tanulnia 12 éves koráig

2017.12.11.
Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke megállná a helyét az életben és e mellett még boldog is lenne. Ezt megalapozandó, nem árt ha megtanul olyan alapvető dolgokat, amelyek ebben segítik. Íme néhány ezen jellemvonások közül, melyeknek kialakulása, jó, ha megtörténik 10 éves, legfeljebb 12 éves korig!

Képzeld el mi lenne, ha a világ úgy látna, ahogy az édesanyák látnak!

2017.11.02.
Ez a reklámfilm erős üzenetet hordoz. Bizony jobb lenne a világ, ha mindenki az édesanyák szemüvegén, szívén keresztül látna. Talán nem lennének háborúk, terrorizmus és egyéb szörnyűségek.

4 halloweeni finomság, amit még én is meg tudok csinálni

2017.10.24.
Nem vagyok a legügyesebb a konyhában, de a véres tojásszemet és a pókot tuti, hogy én is meg tudom csinálni! A gyerekek (is) imádni fogják!

Megtalálták a diszlexia okát

2017.10.20.
Egy francia kutatócsoport azt állítja, hogy megtalálták a diszlexia okát. A gyógyíthatónak látszó kiváltó okot az emberi szem fényérzékelő sejtjeinek apró hibája okozhatja. A diagnózis viszonylag egyszerűen felállítható: csak meg kell vizsgálni a páciens szemét.

A csendes tragédia, amely gyerekeinket fenyegeti

2017.10.13.
A mostani kor otthonaiban van jelen ez a csendes, de annál szomorúbb tragédia, mely a szemünk láttára ragadja el a nekünk legkedvesebbet: a gyermekeinket. Victoria Prooday, egy elismert nevelési szakértő figyelmeztet minket, szülőket.

Egy kislány segítette világra kistestvérét

2017.06.16.
Furcsán hangzik, amikor azt halljuk, hogy egy gyerek a szülőszobán végignézi a testvére születését - és jelen esetben még segédkezik is -, pedig a régi időkben az egész család jelen volt ennél az eseménynél. Mitől akarjuk óvni gyermekeinket? Az élettől?

A városliget madárlakói

2017.04.07.
Irány a gyerekkel egy madárlesre a Városligetbe! Tudtad, hogy 40 féle madár él itt? A Liget Madárbarát tanösvényén járva most is sokat lehet tanulni a madarakról nem csak a piciknek, a felnőtteknek is.

Hogy kerül ez ide?

2017.04.02.
Az igaz, hogy London sokszínű, nyitott város, de ez a hatalmas mell mégis, hogy kerül ide? Nem más okból, mint egy kampány részeként, amelyet egy helyi kreatív ügynökség jegyez. Na de mi okból?
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?