Blogolj!

A jó anya általában sosem tudja magáról, hogy jó anya

2019.05.05.
Az igazán lelkiismeretes anyukákban van egy közös pont: folyton azon aggódnak, hogy nem elég jó anyák.

Rajzolj a tojásra, mint az iskolai táblára!

2019.04.19.
Fekete tojás, amire krétával rajzolhatsz? Micsoda remek ötlet! Az a legjobb benne, hogyha változtatni akarsz a mintán, vagy az üzeneten, akkor csak letörlöd egy ronggyal és újrakezded.

25 ötletes tojásfestő tipp húsvétra

2019.04.18.
Imádok pepecselni, rengeteg tojást és rengetegféleképpen festettem már, de ebben a videóban még én is találtam új ötletet! Jó készülődést!

Így tálald a főtt tojást! - 20+1 kreatív ötlet húsvétra

2019.04.17.
Ha kisgyerek is van a családban, akkor biztosan örülni fog a mókás és kedves, főtt tojásból készített nyusziknak és csibéknek! Talán még a sárgáját is megkóstolja :-) Bevallom, én még felnőtt fejjel is örülni tudok az ilyesminek.

84 évesen tanult meg sminkelni a bácsi - Megható, hogy miért

2018.09.05.
Mindig meghatódom, amikor egy idős párt látok együtt a legnagyobb szeretetben. Leéltek együtt egy egész életet és továbbra is a másik boldogsága számukra a legfontosabb. Pont úgy, mint ennek a 84 éves úrnak.

Felnőtt a világ első fekete-fehér ikerpárja

2018.08.22.
Nem gyakran látni olyan ikerpárt, akiknek a bőrszíne teljesen eltér egymástól. Az orvsok szerint egy a millióhoz az esélye annak, hogy ez bekövetkezhet. Lucy és Maria Aylmer ebből a szempontból igazán különlegesnek számítanak.

Hihetetlen! - Hat hónapos terhes egy 70 éves nő

2018.05.22.
Elképesztő, ha igaz az a hír, hogy egy 70 éves mexikói asszony gyermeket vár. Ez azt jelentené, hogy Maria de la Luz a világ eddigi legidősebb kismamája.

Reménykednek a szülők: 13 fiú után, talán most lány születik

2018.02.10.
Én három lánynál megálltam és tuti, hogy nem próbálkozom tovább, azzal a sóvárgással, hogy talán fiú lesz a következő. Nem úgy, mint ez a család, akik a 13-ik fiú után újra reménykednek. Nem tehetek mást, drukkolok nekik.

Nem szeret enni a gyerek? Ez az apuka ötletes megoldást talált

2018.01.13.
Sokunknak van problémája azzal, hogy a gyerek alig eszik és állandóan csak válogat. Ez az apuka óriási ötlettel állt elő. Azóta a gyereke mindent megeszik – legyen szó akár gyümölcsről, vagy zöldségről – amit a meglepetés dobozban talál.

10 dolog, amelyet a gyereknek meg kell tanulnia 12 éves koráig

2017.12.11.
Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke megállná a helyét az életben és e mellett még boldog is lenne. Ezt megalapozandó, nem árt ha megtanul olyan alapvető dolgokat, amelyek ebben segítik. Íme néhány ezen jellemvonások közül, melyeknek kialakulása, jó, ha megtörténik 10 éves, legfeljebb 12 éves korig!
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?