Blogolj!

Amikor a tűzrakóhely már szinte csak dekoráció

2018.09.04.
Szeretem, ha valami praktikus, de azt még jobban, ha a tetejébe még a szemet is gyönyörködteti. Ilyenek ezek a tűzrakóhelyek is. Hátha merítesz ti is belőlük ötletet.

Kis erkélyek - nagy ötletek

2018.05.14.
Kicsi az erkélyed? Sebaj! Örülj neki, hogy legalább ez a pici van és próbáld meg kihozni belőle a legtöbbet. Íme néhány találékony megoldás, amely nem csak a dekorációra, de az optimális helykihasználásra is remek ötleteket kínál.

Húsvéti dekorációs ötletek - Ezt látnod kell!

2018.03.28.
Imádom nézegetni az ötletesebbnél ötletesebb dekorációkat. Nincs ez másként húsvétkor sem, ezért összeszedtem egy tavaszi csokorra való húsvéti ötletet. Hátha megtetszik neked is valamelyik.

Íme 7, a lagom ihlette, természetes dekorációs ötlet a rózsaszín melegségével

2018.01.01.
A svédek különféle boldogságlistákon folyamatosan az első tízben vannak. Mi lehet a boldogságuk kulcsa? Ők azt állítják, ez nem más, mint a lagom, azaz a svéd életstílus. Ez természetesen megmutatkozik a lakberendezésben is. Íme néhány példa.

Varázsolj egyszerűen karácsonyi hangulatot otthonodba!

2017.12.05.
Bevallom nem én vagyok a legkreatívabb ember a világon, azonban nagyon szeretem a szép dolgokat, így a karácsonyi dekorációkat. Ezért vagyok mindig bajban, ha ki kell találni és akkor még nagyobb bajban, ha meg is kell valósítani valamit. De most találtam segítséget.

Ezeket a cikkeket olvastad már?