Blogolj!

Amikor a tojás megfagy a levegőben

2018.10.16.
Cyprien Verseux gleccserkutató és asztrobiológus, jelenleg a világ legeldugottabb kutatóbázisán dolgozik, az antarktiszi Concordián. Blogjában arról ír, hogy milyen ilyen extrém körülmények között élni. Nemrég arról készített fotókat, hogy milyen is az, ha a szabadban próbál meg főzni.

Ezért ne aludj el a kocsiban

2018.07.15.
Ez a fiú elaludt a kocsiban. A barátnője ezt lencsevégre kapta és feltette a fotót egy speciális Facebook csoportba, ahol mémeket gyártanak. Azt kérte a tagoktól, hogy photoshoppolják oda a képre, hogy mit hagyott ki a srác utazás közben...

Szőnyeg kintre? Naná!

2018.06.29.
Ha fedett a teraszod, ha nem, mindenképpen feldobja egy, vagy több dizájnos szőnyeg. Legfeljebb mielőtt elered az eső, beviszed, hogy ne ázzon meg. Íme egy kis kedvcsináló!

Fotókon az orosz valóság a `90-es években

2018.04.12.
Lise Sarfati a Sorbonne-on diplomázott, majd közel tíz évet töltött Oroszországban, ahol pusztuló ipari épületekről, a deviáns életet élő, hányattatott sorsú orosz fiatalság mindennapjairól gyűjtött fotóanyagot főként Moszkva, Noriszk és Vorkuta környékén.

Őrült és őrülten szexi képek a 90-es évekből, az X-akták sztárjairól

2018.02.09.
Mai szemmel nézve is kissé őrültek ezek a fotók, amelyeket David LaChapelle fotós kattintgatott még a 90-es évekből David Duchovnyról and Gillian Andersonról. LaChapelle biztosan nem tisztán ötlötte ki ezeket a kompozíciókat.

Moszkva meseszép a zord, téli hóesésben

2018.02.08.
Moszkvában a tél hideg és hosszú, sokat esik a hó. Ám a napokban még az oroszokat is váratlanul érte a szokásosnál is nagyobb havazás. Ennek a lakosok kevésbé, azonban a Kristina Makeeva fotós annál jobban örült, hiszen kivételes, mesebelien szép képeket készíthetett.

Négylábú társunk és az esküvő – Szívmelengető fotók

2018.02.05.
Egy kutya nagyon a szívünkhöz tud nőni, miért hagyjuk akkor ki életünk egyik legszebb napjából, az esküvőnkből? Gyönyörű esküvői fotók készülhetnek a kedvencünkkel és készíttethetünk csodaszép esküvői tortát is. Íme néhány szívmelengető példa erre.

Csernobil olyan, mintha egy másik bolygó elhagyatott paradicsoma lenne

2018.02.04.
Csernobilt már sokan lencsevégre kapták, de Vladimir Migutin fotós egy új trükkel próbálkozott. A fényképezéshez infravörös szűrőket használt, amelyek valahogy furcsa, félelmetes hangulatot kölcsönöznek a képeknek.

Az emberi hülyeség határtalan. Íme a bizonyíték rá

2018.02.02.
A "Hmmm" elnevezésű Reddit oldalra bárki tehet fel furcsa fotókat. Érdemes felkeresni az oldalt, mert remekül lehet szórakozni az emberi hülyeségen. Ezekből a képekből mazsoláztunk.

Ez itt a tökéletes kamuflázs!

2018.01.26.
Joseph Ford brightoni fotós és Nina Dodd imádnak együtt dolgozni. A fotós kiválasztja a helyszínt, Nina pedig megköti hozzá a pulóvert és kész is a kamuflázs.

Ezeket a cikkeket olvastad már?