Blogolj!

Vicces locsolóverek, hogy ez a húsvét se teljen nevetés nélkül!

2019.04.21.
Pajzán, alpári és klasszikus locsolóversekből Dunát lehet rekeszteni, ám az igazán vicces fajtából kevés akad. Ezért fogtam magam, és megpróbáltam összeszedni, annyit, amennyit csak bírok. Íme az eredmény!

Rajzolj a tojásra, mint az iskolai táblára!

2019.04.19.
Fekete tojás, amire krétával rajzolhatsz? Micsoda remek ötlet! Az a legjobb benne, hogyha változtatni akarsz a mintán, vagy az üzeneten, akkor csak letörlöd egy ronggyal és újrakezded.

25 ötletes tojásfestő tipp húsvétra

2019.04.18.
Imádok pepecselni, rengeteg tojást és rengetegféleképpen festettem már, de ebben a videóban még én is találtam új ötletet! Jó készülődést!

Így tálald a főtt tojást! - 20+1 kreatív ötlet húsvétra

2019.04.17.
Ha kisgyerek is van a családban, akkor biztosan örülni fog a mókás és kedves, főtt tojásból készített nyusziknak és csibéknek! Talán még a sárgáját is megkóstolja :-) Bevallom, én még felnőtt fejjel is örülni tudok az ilyesminek.

Terítsünk húsvétkor nyuszifüllel!

2019.04.14.
Ha te is szereted ha a teríték és ételek nem csak úgy fel vannak dobva az asztalra, ha szereted a szépet és különlegest, akkor teríts idén húsvétkor nyuszifüllel!

Ezek az idei húsvét legmenőbb manikűrjei!

2019.04.10.
Pasztellszínek, nyuszik, csibék, tojásminták. Ezek mind az idei húsvét nagy kedvencei!

Mit jelent az a rengeteg szám a tojáson?

2018.03.29.
Érdemes átnézni a tojások és a sonkák jelölését a húsvéti nagybevásárláskor, hogy az ünnepen jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalokra. Persze, máskor sem árt a számokat, leírásokat bogarászni.

Húsvéti dekorációs ötletek - Ezt látnod kell!

2018.03.28.
Imádom nézegetni az ötletesebbnél ötletesebb dekorációkat. Nincs ez másként húsvétkor sem, ezért összeszedtem egy tavaszi csokorra való húsvéti ötletet. Hátha megtetszik neked is valamelyik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?