Blogolj!

Vicces locsolóverek, hogy ez a húsvét se teljen nevetés nélkül!

2019.04.21.
Pajzán, alpári és klasszikus locsolóversekből Dunát lehet rekeszteni, ám az igazán vicces fajtából kevés akad. Ezért fogtam magam, és megpróbáltam összeszedni, annyit, amennyit csak bírok. Íme az eredmény!

Szedd és edd magad a meggyet!

2018.06.11.
A szedd magad mozgalom nem csak azért remek, mert olcsóbban jutunk a kiszemelt gyümölcshöz, hanem jó buli is. Most a meggynek van itt a szezonja.

A sopronbánfalvi kolostor nemcsak álomszép, múltja is kalandos

2018.05.27.
Ha Sopronban jársz, el ne halaszd felkeresni a sopronbánfalvi kolostort, ami jelenleg szállodaként is működik. Nemcsak csodaszép, de múltja is kalandos.

Újra Virágos Magyarország verseny!

2018.04.20.
A Virágos Magyarország verseny 1994 óta az ország egyik legjelentősebb és legtöbb lakosát megmozgató kezdeményezése, amelyhez évente mintegy 300 hazai település csatlakozik.

Európa legnagyobb nárciszmezeje Magyarországon található

2018.04.14.
Európa legnagyobb nárciszmezeje nem máshol, mint Magyarországon található, egy kis faluban. Idén is lesz náluk Nárcisznap, érdemes ellátogatni hozzájuk.

Mit jelent az a rengeteg szám a tojáson?

2018.03.29.
Érdemes átnézni a tojások és a sonkák jelölését a húsvéti nagybevásárláskor, hogy az ünnepen jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalokra. Persze, máskor sem árt a számokat, leírásokat bogarászni.

A leleményes magyar polgármester esete a buszmegállóval

Tudjuk, hogy a magyarok nagyon leleményesek. Mindig megtalálják a kiskaput, pont úgy, ahogy most, ezt a nyugotszenterzsébeti polgármester tette.

Magyar fotós lőtte 2017 legviccesebb természetfotóját

2017.12.20.
A Comedy Wildlife Awards idei győztese, azaz a legviccesebb természetfotó készítője nem más, mint a magyar Kercz Tibor. Tibor lett a verseny abszolút győztese, a Segítség című, négy fotóból álló sorozatával!

Próba szerencse, gondolta a pesti taxis és elindult a kerékbilinccsel. Ez lett belőle

2017.11.21.
Hiába a sárga rendszám és a sárga fólia, a taxis sem parkolhat akárhol. Illetve igen, csak akkor megbüntethetik, ahogy jelen esetben is történt. Azonban a taxis úgy gondolta, hogy tud ő kerékbilinccsel is közlekedni...

Elindult a BKV járatokon az ingyenes wifi tesztüzeme

2017.11.09.
Megkezdődött az ingyenes közösségi WiFi szolgáltatás kiépítése a város forgalmas tömegközlekedési csomópontjaiban. Jelenleg hat helyen tudunk csatlakozni az ingyenes szolgáltatásra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?