Blogolj!

Rajzolj a tojásra, mint az iskolai táblára!

2019.04.19.
Fekete tojás, amire krétával rajzolhatsz? Micsoda remek ötlet! Az a legjobb benne, hogyha változtatni akarsz a mintán, vagy az üzeneten, akkor csak letörlöd egy ronggyal és újrakezded.

25 ötletes tojásfestő tipp húsvétra

2019.04.18.
Imádok pepecselni, rengeteg tojást és rengetegféleképpen festettem már, de ebben a videóban még én is találtam új ötletet! Jó készülődést!

Így tálald a főtt tojást! - 20+1 kreatív ötlet húsvétra

2019.04.17.
Ha kisgyerek is van a családban, akkor biztosan örülni fog a mókás és kedves, főtt tojásból készített nyusziknak és csibéknek! Talán még a sárgáját is megkóstolja :-) Bevallom, én még felnőtt fejjel is örülni tudok az ilyesminek.

Amikor a tűzrakóhely már szinte csak dekoráció

2018.09.04.
Szeretem, ha valami praktikus, de azt még jobban, ha a tetejébe még a szemet is gyönyörködteti. Ilyenek ezek a tűzrakóhelyek is. Hátha merítesz ti is belőlük ötletet.

Szobák felújítás előtt és után

2018.07.29.
Különösen a Youtube DIY (Do It Yourself, azaz csináld magad) videók létezése óta, sokkal könnyebbé vált otthonunk renoválása is. Természetesen, van amihez mesterembert kell hívni, de többségében elegek vagyunk mi is.

Szőnyeg kintre? Naná!

2018.06.29.
Ha fedett a teraszod, ha nem, mindenképpen feldobja egy, vagy több dizájnos szőnyeg. Legfeljebb mielőtt elered az eső, beviszed, hogy ne ázzon meg. Íme egy kis kedvcsináló!

Így tedd világítással hangulatossá kertedet, teraszodat

2018.06.13.
Nyári estéken jólesik kint ücsörögni a teraszon, vagy a kertben. A kellemes fények ezt a hangulatot csak emelni tudják. Íme néhány ötlet, hogyan világítsd ki a kinti világot.

Kis erkélyek - nagy ötletek

2018.05.14.
Kicsi az erkélyed? Sebaj! Örülj neki, hogy legalább ez a pici van és próbáld meg kihozni belőle a legtöbbet. Íme néhány találékony megoldás, amely nem csak a dekorációra, de az optimális helykihasználásra is remek ötleteket kínál.

Húsvéti dekorációs ötletek - Ezt látnod kell!

2018.03.28.
Imádom nézegetni az ötletesebbnél ötletesebb dekorációkat. Nincs ez másként húsvétkor sem, ezért összeszedtem egy tavaszi csokorra való húsvéti ötletet. Hátha megtetszik neked is valamelyik.

Íme 7, a lagom ihlette, természetes dekorációs ötlet a rózsaszín melegségével

2018.01.01.
A svédek különféle boldogságlistákon folyamatosan az első tízben vannak. Mi lehet a boldogságuk kulcsa? Ők azt állítják, ez nem más, mint a lagom, azaz a svéd életstílus. Ez természetesen megmutatkozik a lakberendezésben is. Íme néhány példa.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?