Blogolj!

Együnk még több cseresznyét!

2019.06.14.
Újra itt a cseresznyeszezon, ezért előszedtem a cseresznye kisokost. Akár frissen, akár eltéve esszük, nem csak piszkosul finom, de még rettenetesen egészséges is. Még cseresznyét!

A jó anya általában sosem tudja magáról, hogy jó anya

2019.05.05.
Az igazán lelkiismeretes anyukákban van egy közös pont: folyton azon aggódnak, hogy nem elég jó anyák.

Vigyázz a műanyaggal, ha nem akarsz bajt!

2019.01.31.
Az a rémísztő hír látott napvilágot, miszerint a műanyagok nem csak a környezetüket, hanem közvetlenül minket is veszélyeztetnek. Mindig is rossz érzésem volt attól, hogy állandóan palackos vizet iszik a családom. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a gyanúm nem volt alaptalan.

Egyszerű bőrradír házilag a gyönyörű arcbőrért

2018.12.04.
Ha nincs otthon bőrradírunk, készíthetünk házilag is. Az otthon készített változat még jobb is, hiszen nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot. Most a zabpelyhet, a mézet és az extra szűz olívaolajat hívjuk segítségül.

Cate Blanchett szerint ez tartja fiatalon az arcbőrét

2018.10.09.
Cate Blanchett kétszeres Oscar- és többszörös Golden Globe-díjas ausztrál színésznő erre az apróságra esküszik. Állítólag, ez a szinte filléres apró eszköz csodákat művel az arcával.

10 ok, amiért nem sikerül véghezvinned

2018.09.29.
Vannak dolgok, álmok, amiket el szeretnénk érni az életben, de valamiért bele sem fogunk. Pedig, valami legbelül, mélyen, vonz arra, de nem merünk beleállni.

A világ egyik legismertebb optikai csalódást okozó képe elárul rólad valamit

2018.09.23.
Egy tudományos tanulmány azt állítja, hogy korunk befolyásolja, hogy mit látunk először ezen az ismert képen. Te mit látsz rajta először?

84 évesen tanult meg sminkelni a bácsi - Megható, hogy miért

2018.09.05.
Mindig meghatódom, amikor egy idős párt látok együtt a legnagyobb szeretetben. Leéltek együtt egy egész életet és továbbra is a másik boldogsága számukra a legfontosabb. Pont úgy, mint ennek a 84 éves úrnak.

Ezek a frizurákat vágják most a legmenőbb Los Angeles-i fodrászszalonokban

Szeretnéd tudni, hogy milyen frizurákat készítenek az őszre a legmenőbb Los Angeles-i fodrászszalonokban? Csak kattints a képgalériára!

Ezért érdemes a hajdinát fogasztani

2018.08.14.
A sok külföldi, méregdrága csodaszer mellett elfeledkezünk az egyszerű, olcsó, mégis sokoldalúan elkészíthető, és igencsak egészséges alapanyagokról. Ilyen a alapanyag hajdina is. Érdemes közelebbről megismerkedni vele.

Ezeket a cikkeket olvastad már?