Blogolj!

Hide the pain Harold és a Nyíregyházi Állatpark

2018.11.16.
Nyugodtan kijelenthető, hogy Hide the pain Harold, azaz Arató András mostanság a világ egyik legismertebb magyar embere. Kapkodnak érte a különböző márkák, hogy az ő arcával hirdethessék termékeiket. Most a Nyíregyházi Állatpark kérte fel erre a célra.

84 évesen tanult meg sminkelni a bácsi - Megható, hogy miért

2018.09.05.
Mindig meghatódom, amikor egy idős párt látok együtt a legnagyobb szeretetben. Leéltek együtt egy egész életet és továbbra is a másik boldogsága számukra a legfontosabb. Pont úgy, mint ennek a 84 éves úrnak.

Egyperces receptek - variációk reggelire

2018.01.25.
Nem szeretek sokat pepecselni a konyhában, de unom, hogy mindig ugyan azokat esszük reggelire. Ezen felbuzdulva elkezdtem kalandozni a neten és találtam egy olyan videót, amely 38 fantasztikusan könnyű, gyors és ellenállhatatlanul finom reggeli elkészítését mutatja be.

Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan a velencei naplementében

2018.01.19.
A naplemente szinte mindenhol lenyűgöző látványt nyújt. Ám a jó öreg Velencében még a nap is valahogy máshogy nyugszik le. Ilyenkor az addig élénken lüktető élet elcsendesedik. Ezekért a pillanatokért (is) érdemes élni.

Ez a férfi sohasem beszélt hatalmas titkáról, ám felesége talált valamit...

2017.12.19.
Egy nagy teremben mindenki feláll, csak egy idős férfi marad ülve, aki nem érti, hogy mi történik körülötte. Aztán szörnyen megható látni, ahogyan fény derül a férfi hihetetlen, sok évtizedes titkára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?